Zo laat je je geliefde op een leuke manier verrassen

Is je geliefde jarig? Of hebben jullie iets anders te vieren? Dan wil je je dierbare graag in het zonnetje zetten! Het is alleen vaak lastig om je geliefde op een leuke manier te verrassen.

In dit artikel lees je drie leuke manieren om je naaste in het zonnetje te zetten.

1.)   Bloemen

 

Een mooie manier om je vriendin te verrassen is door haar simpelweg bloemen te geven. Versier je huis bijvoorbeeld met ballonnen en rozenblaadjes. Laat in ieder geval aan haar zien dat je extra moeite voor haar wilt doen.

Kom er wel allereerst achter wat hij of zij leuk vindt. Zo weet je wat je aan je geliefde moet geven!

2.)   Bewaar al haar herinneringen

 

Ten tweede is het leuk om alle foto’s van haar te bewaren. Bewaar alle foto’s die jullie samen hebben gemaakt en bundel deze samen in een fotoalbum. Hou verder een aantal pagina’s van je album vrij, waarop je schrijft wat je aankomende periode met je geliefde wilt ondernemen.

3.)   Spelletjes spelen

 

Ook is het leuk om met je geliefde een spelletje te spelen. Tijdens het spelen komt zij al spelenderwijs achter het idee.

Bijvoorbeeld: laat een brief achter op de eettafel. In die brief staan instructies om de weg te volgen naar je verrassing. Met rozenblaadjes baan je het pad naar je cadeau. Leidt haar naar de slaapkamer, waar ze een ballon ziet met daarin een briefje, met daarin het ultieme cadeau.

Wanneer kan ze niet meer om je heen?

 

Het is belangrijk dat je haar door en door kent. Daardoor weet je bijvoorbeeld wat voor maaltijd zij lekker vindt, van wat voor muziek zij houdt, hoe ze graag verrast wilt worden etc.

Je verrast je geliefde op z’n leukst door aan alle details te denken. Koop bijvoorbeeld versieringen als ballonnen en slingers, laat wat jeugdherinneringen zien en verplaats je vooral in haar. Wat vindt zij eigenlijk leuk?