Winterkleding

De winter staat voor de deur. Er komen koude dagen aan, en daarom is het belangrijk dat je jezelf warm aankleedt. Een winterjas draag je vaak in de winter, daarom is het verstandig om in een goede winterjas te investeren. Elke winter zijn er weer nieuwe winterjassen trends. En ook dit jaar is er veel keus. Welke winterjassen zijn dit jaar helemaal in? Lees gauw verder voor de ultieme wintertips!

Welke winterjas is geschikt voor mij?

Welke winterjas bij je past is sterk afhankelijk van smaak. Het is een kledingstuk wat iedereen als eerst ziet wanneer ze je tegenkomen. Daarom zijn winterjassen misschien wel een van de belangrijkste kledingstukken die je draagt in de winter. Maar welke winterjas is geschikt voor mij? Ten eerste is het handig om te kijken naar je lichaamsbouw. Een lange trenchcoat is niet geschikt voor een klein persoon. Ben je iemand met lange armen? Pas dan goed op de mouw lengtes. Daarnaast is de kleur ook erg belangrijk. Als het winter is denk je al gauw aan de kleuren: groen, bruin, grijs. Maar het kan zijn dat fellere kleuren zoals: geel, oranje en blauw wel erg in de mode zijn. Hierbij is het wel belangrijk om te kijken of die kleur je wel staat.

Winterjas trends

In de winter van 2021 zijn er aantal nieuwe trends, maar nemen we nemen ook wat trends mee van vorig jaar. Bij heren zien we vooral dat de puffer coat en oversized jassen in zijn dit jaar. Winterjassen die met teddy wol gevoerd zijn, zien we ook steeds vaker terug. Voor mannen die in pak de deur uit moeten, is een halflange jas ook erg populair.

Extra winterkleding

Naast winterjassen is onderkleding ook erg belangrijk in de winter. Een optie hiervoor zijn polo shirts. Daarnaast is het kiezen van de juiste broek natuurlijk van groot belang. De keuze voor broeken wordt steeds groter, zo kan je kiezen tussen een pantalon, chino of jeans. Mocht je een mooie broek uitgekozen hebben, moet je goed opletten op de maat. Deze kan bij elke broek verschillend zijn. Kijk daarom eerst goed in de maattabel. Bij herenmode gaat het erom dat je kleding stukken goed met elkaar matchen waardoor je een mooie outfit creƫert.

Naast een goede broek is een vest of trui ook erg lekker in de winter. Ook hierbij is de keuze reuze. Wil je een vest met of zonder capuchon? Oversized of slim fit? Kortom, voor deze winter is er genoeg keus voor leuke winterkleding, alleen moet je het zelf nog even bestellen!