Voor elke branche is er wel een relatiegeschenk

Heb je moeite met het kiezen van het juiste relatiegeschenk voor de zakenrelaties in jouw branche? Of bedien je verschillende branches en weet je niet goed wat voor geschenk je hen moet geven? Dan ben je niet de enige! De wereld van relatiegeschenken bestaat uit duizenden verschillende producten. Het is daarom best begrijpelijk dat je soms door alle bomen het bos niet meer ziet. Maar wat is nou het ideale relatiegeschenk voor jouw zakenrelaties?

Stel functionaliteit voorop

Om tot een goed relatiegeschenk te komen is het belangrijk dat je de functionaliteit van het product voorop stelt. Dit klinkt misschien raar en een beetje vaag, maar eigenlijk is het heel logisch. Hoe vaak heb jij wel niet bijvoorbeeld een sleutelhanger o.i.d. gekregen en dit vervolgens in de kast gelegd en nooit meer naar omgekeken? Dit is slechts één voorbeeld, maar er zijn nog veel meer producten die in deze categorie ingedeeld kunnen worden.

Wil je dus op een succesvolle manier je onderneming promoten? Kies dan voor een relatiegeschenk waar de ontvanger ook echt iets aan heeft! Dit kan natuurlijk van alles zijn. Een powerbank of drinkfles bijvoorbeeld is tegenwoordig een zeer geliefd relatiegeschenk. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je net iets moet opzoeken of iemand bellen en je accu is bijna leeg? Met een powerbank los je dit probleem op. Hier zullen je zakenrelaties dan ook erg blij mee zijn!

Waardering is key

De kracht van een relatiegeschenk is dat je zakenrelaties écht blij zijn met jouw geschenk. Dit resulteert namelijk in waardering voor jouw product, maar ook voor jou! Door je relatiegeschenk met logo te bedrukken breng je deze waardering ook over op jouw onderneming. Onbewust zit deze waardering ergens in het achterhoofd, de volgende keer zullen ze dus zeker aan jou denken!

Geef een reactie