Vijf topbestemmingen voor een All-Inclusive vakantie

Heb je zin om deze keer alleen maar te genieten, nergens aan te hoeven denken en alleen maar lekker te ontspannen? Dan ben jij toe aan een all-inclusive vakantie! Om je te helpen kiezen én je te laten genieten van vakantievoorpret, hebben wij de vijf mooiste, zonnigste bestemmingen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

  1. Egypte, Rode Zee

De kust rond de Rode Zee in Egypte staat nog altijd met stip op nummer 1! Hier kun je genieten van kilometers lange stranden, azuurblauw water met een adembenemend mooie onderwaterwereld, gastvrije mensen én hier zijn voordelige, zeer goede all-inclusive resorts!

  1. Kreta

Behalve van prachtige stranden en diep blauw zeewater, geniet je hier van de ruige natuur met de steile kliffen, diepe kloven, droge hoogvlaktes en de gaarden met olijven, sinaasappels en druiven. Tussen al dat moois liggen pittoreske dorpjes en aan de kust vind je bruisende badplaatsen.

  1. Side

Side ligt in de populaire streek die de Turkse Rivièra wordt genoemd en is net wat knusser en kleiner dan de drukke badplaatsen Antalya en Alanya. Van oorsprong een havenstadje en gesticht naast de ruïnes van de historische stad die in de Middeleeuwen ten onder ging. Kortom, hier kun je genieten van zon, zee, strand en luxe én prachtige historische bezienswaardigheden.

  1. Mallorca

Azuurblauw water, parelwitte stranden, een prachtig binnenland, een bruisend uitgaansleven en fantastische steden, zoals Palma de Mallorca, de hoofdstad. Luieren op strand, je laten verwennen in je resort en lekker shoppen in de stad, zoals in de Arabische wijk of in de luxe winkels. Dat, gecombineerd met architectonische hoogtepunten, zoals de gotische kathedraal uit de 13e eeuw, maakt een all-inclusive vakantie op Mallorca ronduit perfect!

  1. Gran Canaria

Gran Canaria heeft vele gezichten: het mondaine, zonovergoten zuiden, een grillige westkust met gevaarlijke rotspunten die wel 1000 meter hoog kunnen zijn, een groene noordkant met een nationaal park en de winderige oostkust die een walhalla is voor windsurfers. De meeste all-inclusive resorts en hotels zijn aan de zuidkant van het eiland, maar er is dus genoeg te doen op deze veelzijdige vakantiebestemming.

Welke bestemming je ook kiest, wij hebben nog wel een tip: ga niet alleen maar luieren en eten en zorg voor voldoende beweging, want anders ga je zeker terug met extra kilo’s. En dan hebben we het niet over je bagage!

Geef een reactie