Stickers zijn ook leuk voor je bruiloft

Je hebt de liefde van je leven ontmoet en nu hebben jullie besloten in het huwelijksbootje te stappen. Bij het plannen van een trouwerij komt vaak veel kijken. Vooral als je een groot feest wilt geven. De meeste vrouwen vinden de jurk het belangrijkste. Toch zijn er nog veel meer dingen die geregeld moeten worden, zoals trouwringen, uitnodigingen, de bruidstaart, de trouwauto. huwelijksbedankjes, het menu, de inrichting van de zaal en een eventuele tafelschikking. Wist je dat stickers ook leuk zijn om te gebruiken voor je bruiloft? In dit blog geven we daar een paar voorbeelden van.

Maak sluitzegels voor je uitnodigingen

Hoewel steeds meer mensen via de digitale weg met elkaar communiceren, blijft het leuk om je trouwuitnodigingen via de post te sturen. Juist omdat mensen niet meer zoveel papieren post krijgen, valt een echte kaart veel meer op. Om de enveloppen dicht te maken, kun je sluitzegels laten maken. Deze kunnen geleverd worden op een rol. Dit heeft als voordeel dat je ze makkelijk kunt opplakken. Sluitzegels zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Zo kun je naast bijvoorbeeld rond ook zegels laten maken in de vorm van een hartje.

Versier je trouwauto met stickers

Veel mensen kiezen voor een trouwauto. Al kan je natuurlijk ook ander vervoer nemen, zoals een koets. Voor op een trouwauto is een tekst die bij jullie als stel past leuk. Of een mooie foto van jullie beiden. Omdat de sticker maar voor een dag op de auto hoeft te zitten is het handig om te kiezen voor een sticker die je makkelijk kunt verwijderen. Als je een mooie oldtimer hebt gehuurd voor de dag, wil je die natuurlijk niet met lijmresten terug brengen. Voor op de auto zelf zijn stickers van magneetfolie het handigste. Voor op de autoruit zijn raamstickers van statisch vinyl de beste keus.

Wat dacht je van stickers van je trouwfoto’s?

Veel mensen laten een huwelijksfotograaf komen om een mooie trouwreportage te laten maken. Behalve een fotoboek kun je ook stickers van je trouwfoto’s laten maken. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken als huwelijksbedankjes voor je gasten. Ook voor jullie zelf zijn fotostickers leuk. Een fotoalbum verdwijnt na verloop van tijd vaak in de kast. Laat je stickers drukken van je favoriete trouwfoto’s, dan kun je daar een mooie collage van maken. Deze stickerfoto’s kun je bijvoorbeeld op een muur in de woonkamer of slaapkamer plakken. Zo kun je nog alle dagen nagenieten van jullie grote dag.