Seksspeeltjes voor mannen, enkele tips

Denk je aan een seksspeeltje voor mannen dan denk je toch al snel aan een opblaaspop. Maar mannen die ook maar een beetje op het internet hebben gespeurd naar een seksspeeltje weten dat er veel meer mogelijk is. De markt voor seksspeeltjes is meer ‘booming’ dan ooit en heeft zich de afgelopen decenia behoorlijk doorontwikkeld. Kwestie van vraag aan aanbod zeggen we dan en omdat je dit soort artikelen tegenwoordig snel en discreet online kunnen bestellen worden ze gretig afgenomen. Het is namelijk zeker geen taboe meer om een seksspeeltje te gebruiken, zelfs niet bij partners onderling. Seksspeeltjes worden steeds vaker gebruikt als hulpmiddel bij het vrijen, bijvoorbeeld ter stimulatie tijdens voorspel. Maar welke speeltjes zijn er en welke zijn geschikt voor jou? Het maken van de juiste keuze is namelijk niet altijd een gemakkelijke opgave.

Soorten sextoys voor mannen

We hebben de opblaaspop al benoemd maar ook dit meest bekende seksspeeltje voor mannen heeft zich behoorlijk doorontwikkeld. Je heb bijvoorbeeld vast wel eens gehoord van een Realdoll, ook wel levensechte sekspop genoemd. Dit zijn sekspoppen die volledig zijn gemaakt van siliconen of TPE en zien er zeer realistisch uit. We praten dan al wel over een ‘speeltje’ van honderden, zo niet duizenden euro’s. Een voorloper hiervan is de realistische masturbator in de vorm van een heup/romp met billen en een kunstvagina en kunstanus. Dit is dus eigenlijk een gedeeltelijke Realdoll in een voordeligere prijsklasse. Ga je nog een stapje terug dan kom je al snel uit bij een masturbator in handzaam formaat. Dit is een soort koker/huls met daarin een kunstvagina, kunstanus of kunstmond. De meest bekende masturbator hierin is de Fleshlight. Dit soort masturbators voor mannen worden het meest verkocht en zijn ideaal voor starters.

Een andere categorie is een speeltje met een zuigende of vergrotende werking voor de penis. Voor een vergroting van de penis noemen we de penispomp en penisverlenger. Er bestaan ook masturbators en penispompen met een zuigende werking. Een cockring kan ook stimulerend werken maar heeft ook als doel het (langer) vasthouden van een erectie. Tot slot benoemen we nog de speeltjes voor anale seks en BDSM. Denk hierbij aan buttplugs, anale dildo’s en vibrators en een gigantische keuze aan toys voor bandage zoals handboeien, maskers, etc.