Schilderijlijsten aan de muur

Grote lange muren worden opgefleurd met de mooiste decoraties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schilderij of canvasdoek aan de muur? Laat deze schilderijen en canvassen er nog meer uitspringen door er een lijst omheen te plaatsen. De kale muur oogt dan een stuk frisser, meer sfeervol en wordt zeker een stijl statement.

Het canvas, meer dan een doek

Waar het canvas in het verleden met name gebruikt werd als doek voor de mooiste schilderwerken, worden er tegenwoordig ook steeds vaker foto’s gedrukt op een canvas. Of je nu een mooie foto, een schitterend schilderij of een kindertekening op je canvas hebt staan, een lijst eromheen zal zeker niet misstaan. Met een schilderijlijst lijst je jouw unieke plaatje, jouw unieke kunstwerk of jouw mooiste schilderij op een moderne vorm in. Jouw muur krijgt een ware opfrisbeurt en een geweldige uitstraling. Bij het inlijsten van een canvas of schilderij, wordt de lijst niet strak tegen het doek aan geplaatst, maar blijft er ruimte tussen het doek en de lijst. Op deze manier lijkt het alsof je canvas zweeft en creëer je een bijzondere uitstraling.

Extra bescherming

Een schilderijlijst om je canvas heen plaatsen biedt tevens een extra bescherming voor je doek. Wanneer je een canvas aan de muur hangt, heeft deze altijd te lijden aan invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan de vingers van kinderen die hun tekening aan willen wijzen of stof dat bovenop het canvas komt. Met een schilderijlijst is het doek beschermt tegen alle factoren die het nadelig kunnen beïnvloeden. Je canvas blijft mooi en heeft een ander kunstwerk je voorkeur gekregen, dan kun je deze op eenvoudige wijze in de lijst plaatsen.

Helemaal af

Een schilderij in een lijst of een canvas omlijsten lijkt wat overbodig. Toch is het tegendeel waar. Niet alleen stijlvol, maar zeker ook voor de bescherming van je schilderij of canvas is dit dan ook een top idee. De mooiste schilderijlijsten kun je zelfs online bestellen. Met de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren, vind je altijd wel een schilderijlijst dat perfect in jouw interieur past.

Geef een reactie