Relatiegeschenken bestellen

Relatiegeschenken wie kent ze niet, iedereen heeft er weleens van gehoord of heeft er ooit één ontvangen. Relatiegeschenken zijn voornamelijk gericht op de zakelijk markt. Tegenwoordig kun je deze relatiegeschenken gemakkelijk online bestellen. Je hebt duizenden soorten relatiegeschenken, meestal worden de geschenken gepersonaliseerd door een bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Relatiegeschenken worden gebruikt om relaties of potentiele relaties te belonen of te pushen. Meestal zijn het kleine give a ways waar de ontvanger ook wat aan heeft, enkele voorbeelden hiervan zijn aansteker, pennen of een bieropener.

Promotieartikelen kopen

Artikelen die bedrijf leveren aan het promoten van je bedrijf worden promotieartikelen genoemd. Meestal worden hier wel speciale promotiematerialen voor gebruikt, deze materialen zijn meestal bedrukt met een bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Doordat mensen vaak je bedrijfsnaam zien op bepaalde promotieartikelen gaan ze steeds meer aan je bedrijf denken. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat iemand die je bedrijfsnaam meer dan twee keer op een promotieartikel ziet staan zich gaat herinneren aan je bedrijf. Dit heeft natuurlijk als voordeel wanneer een klant iets moet gaan bestellen hij eerder aan jou zal denken. Dus op lange termijn zal de klant zicht meer aan jouw bedrijf gaan binden. Pennen bedrukken komt dus steeds vaker voor!

Bedrukte pennen

Bedrukte pennen zijn een heel populair promotiemiddel, het is een niet al te duur promotiemiddel en het is ook nog eens een functioneel product. Om als bedrijf zijnde pennen weg te geven is het wel handig om je bedrijfsnaam of bedrijfslogo op de pennen te laten drukken. Vaak slingeren de pennen overal rond en dit is natuurlijk weer extra reclame voor je bedrijf. Het doel van het uitdelen van bedrukte pennen of aanstekers is het creëren van meer naamsbekendheid. Het is natuurlijk mogelijk om veel meer promotiematerialen te bedrukken. Je kunt kiezen uit een standaard pen welke niet zo duur is, maar je kunt ook kiezen voor duurdere merk pennen. De duurdere pennen worden meestal niet wegegeven als promotiemiddel maar echt als een relatiegeschenk. De goedkopere pennen zijn echt bedoeld voor de promotie, dus je naamsbekendheid. Ook worden pennen vaak in combinatie met een kladblok wegegeven. De meest voorkomende promotie pen is de normale balpen, deze kun je natuurlijk ook weer in allerlei verschillende varianten krijgen. Klik hier voor het beste aanbod relatiegeschenken.