R Webdesign-fouten die u moet vermijden

Als u uw bedrijfswebsite wilt lanceren, raden we u aan deze veelvoorkomende fouten in het webontwerp te vermijden. 

Het menusysteem is ingewikkeld

Als consumenten het moeilijk vinden om op uw website naar hun gewenste product te zoeken, zullen ze geïrriteerd raken. Volgens de meest recente rapporten besteden gebruikers niet meer dan 4 seconden aan een website om te zoeken naar wat ze willen. 

Als ze tijdens deze korte periode niet krijgen wat ze willen, zullen ze wegklikken. Daarom moet uw website informatie kunnen geven over de gewenste producten op basis van model, kleur en maat. 

De navigatie is slecht 

Slechte navigatie is een andere veelgemaakte fout in het webontwerp. Voor bezoekers moet het navigeren op uw site probleemloos zijn, anders kunnen ze gefrustreerd raken en wegklikken. Daarom moet de navigatie zo eenvoudig mogelijk zijn. 

Het duurt eeuwen om webpagina’s te laden 

ideale geval duurt het niet langer dan 2 tot 3 seconden om uw site te laden. Als het langer duurt, verwacht u een vermindering van het verkeer. Veel factoren zijn van invloed op de laadtijden van de pagina, zoals inhoud op elke pagina, hostingserver en internetsnelheid, om er maar een paar te noemen. 

Onder deze factoren is het ontwerp van uw website het belangrijkste. Afgezien van dit, moet u ervoor zorgen dat de bestemmingspagina sneller laadt dan andere pagina’s. De reden is dat Google de bestemmingspagina indexeert. 

Het registratieformulier of de pagina is niet aantrekkelijk 

De registratiepagina of het formulier is ook belangrijk. Als het niet aantrekkelijk is, zullen de meeste gebruikers zich niet aanmelden. Deze pagina moet gemakkelijk te vinden zijn. Indien mogelijk wilt u de gebruikers mogelijk laten aanmelden met hun sociale media-accounts zoals Instagram, Facebook en Gmail. 

Als u uw websites goed wilt laten ontwerpen, raden we u aan contact op te nemen met remedia.nl . Ze zijn populair voor website design in groningen

Geef een reactie