Modetrends voor de zomer van 2018

De zomer van 2018 is nu echt begonnen! Tijd om de garderobe op te ruimen en klaar te maken voor de maanden die komen gaan. Heb jij al voldoende kleren om de zomer door te kunnen komen? In dit artikel zetten we de belangrijkste modetrends voor de komende zomer alvast op een rijtje. Door je kleding vroeg in te kopen profiteer je vaak nog van een aantrekkelijke korting. Ook kan het slim zijn om in het najaar kleding te kopen voor de zomer van 2019. Vaak veranderen de trends door de jaren heen niet heel sterk!

Een luchtig rokje met een kleurrijk shirt

Een van de trends voor de komende zomer, is de combinatie van een luchtig rokje met een kleurrijk shirt. Kies bijvoorbeeld voor een felgeel of rood shirt, in combinatie met een strokleurig rokje. Het geeft je een echte zomerse uitstraling! Daarbij is een luchtig rokje ideaal voor de warme dagen. Het voorkomt bijvoorbeeld klamme benen, die een daisy duke je wel kan geven. Pas wel op met de wind! Zeker aan het strand kan een luchtig rokje vaak eenvoudig opwaaien. Iets wat je liever voorkomt!

Schaf een modieus horloge aan

In de zomermaanden heb je niet altijd een combinatie van verschillende armbanden om. De armbanden zitten vaak vrij straks, waardoor het je arm kan afknellen. In het bijzonder wanneer je huid iets uitzet door de hitte. In de zomer kan een strakke armband vervangen worden voor een modieus horloge. Ook hierbij kun je voor frisse zomerkleuren kiezen! Veel vrouwen geven de voorkeur aan een horloge met een rubberen bandje. Dit materiaal kan goed tegen zweet en is eenvoudig schoon te maken. Door voor een voordelig geprijsd modieus horloge te kiezen, kun je voor de herfst- en wintermaanden een nieuw horloge aanschaffen. In die periode zijn horloges met een leren of metalen bandje juist vaak in trek.