Kledingstukken met je eigen bedrukking

Kledingstukken laten bedrukken met een eigen ontwerp wordt vaak gedaan om leuke gepersonaliseerde kledingstukken te hebben voor een bepaalde gelegenheid of groep mensen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel scholen en universiteiten die pulls en t-shirts verkopen waar het logo van de school of universiteit opstaat, ook studentenverenigingen hebben meestal een pull met het wapen van hun vereniging op. Sportclubs hebben personaliseerde pullen voor hun leden en jeugdbewegingen maken t-shirts en pullen die bij hun uniform passen. Ook voor feestjes en festivals wordt het vaak gedaan om alle medewerkers herkenbaar te maken voor het publiek. Het is natuurlijk ook op kleinere schaal mogelijk, denk bijvoorbeeld aan de grappige t-shirts voor een vrijgezellenfeest of een groepje vrienden die t-shirts laat bedrukken als ze samen op vakantie gaan. Zelfs een koppeltje dat een t-shirt wil met elkaars naam op kan. Een kledingstuk laten bedrukken met een eigen ontwerp kan dus voor alle gelegenheden en voor elke grootte van bestelling.

Wat kan je dan allemaal laten bedrukken? Waarschijnlijk alles wat je je kan bedenken. Een opsomming van de meest bedrukte kledingstukken: pulls, sweaters, t-shirts, topjes, polo’s, vesten, jassen, broeken, shorts, onderbroeken, sokken, sportkleding, petten, kinder- en baby kleren, tassen en rugzakken. Deze kan je allemaal van je eigen ontwerp laten voorzien. Je hoeft enkel het kledingstuk te kiezen dat jij wil laten bedrukken en de kleur en maten waarin je het wilt. Dan kan je ontwerpen wat je op het kledingstuk wil, hoe groot en in welke kleur. Daarna hoef je enkel nog maar de aantallen te beslissen en kan je bestellen. Dan zal je snel je leuke kleding bezorgd krijgen.

De kledingstukken die het vaakst gekozen worden zijn pulls en petten. Pulls zijn altijd handig, ze kunnen vaak gedragen worden en hebben een groot oppervlak voor opdrukkingen. Petten zijn een leuk accessoire. Vaak wordt er voor een trucker pet gekozen door het goede voorvlak voor bedrukking.

Geef een reactie