Hoe maak je jou intieme zone nog mooier?

Geef maar toe dat je er graag eens naar kijkt: een fijne pornoscène met een mooie intieme zone dat dichterbij gehaald wordt door de camera. Je krijgt er meteen zin in. Kale kutjes zijn dan ook fijn om op te geilen en er bestaan heel wat middelen om ze nog net dat tikkeltje extra te geven.

Vaginapiercing

Deze versiering is niet voor iedereen weggelegd: voor de clitorispiercing moet jouw clitoris namelijk al een bepaalde grootte hebben vooraleer je deze kan laten plaatsen. Bovendien komt er een extra risico bij dat dat gevoelige plaatsje totaal gevoelloos wordt indien de piercing verkeerd geplaatst wordt… een risico dat je misschien niet wil nemen.

Wil je het graag wat minder risicovol, maar toch de mogelijkheid dat jouw clitje gevoeliger wordt? Overweeg dan een piercing door de clitorishoed. Dat is die kleine huidplooi waaronder de clitoris verborgen zit tussen de schaamlippen. Bij seksuele opwinding komt de clitoris tevoorschijn. Een piercing op deze plaats zorgt ervoor dat de clitoris extra gestimuleerd wordt, waardoor de opwinding bij die sexy dame getriggerd wordt.

Vajazzling

Het is alweer een tijdje geleden sinds deze trend zich voordeed, maar het kan nog altijd. De vagina wordt versierd met kleine edelsteentjes (fake of Swarovski, het kan allemaal) en het effect blijft zo’n twee tot zeven dagen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat de eigenaresse van het strakke kutje eerst een brazilian wax laat doen, de speciale lijm kleeft namelijk niet op haartjes. We kunnen ons best voorstellen dat er mensen zijn die geil worden van zo’n strakke kutjes, versierd met edelsteentjes. En als je trouwens lekker wil meedoen: ook pejazzling gebeurt!

Sportief onderhoud voor een strak kutje

Je rijdt met een auto en daarvoor ga je regelmatig naar het onderhoud. Wil je graag dat je (of jouw partner) dat strakke kutje behoudt? Ook dan zal je aan onderhoud moeten gaan denken. Vaginaballetjes (of Geisha-balletjes) zorgen ervoor dat je kut strak en onderhouden blijft. Ze zorgen ervoor dat jouw vaginaspieren goed getraind worden. En ja: getrainde vaginspieren zorgen voor strakke kutjes.

Er zijn balletjes in verschillende maten beschikbaar, maar als je serieus nadenkt over spiertraining voor jouw vagina, dan neem je best balletjes van verschillende gewichten zodat je de spierkracht kan opbouwen. Een kwartiertje per dag volstaat om zelfs als doorwinterde milf die heerlijke strakke vagina te kunnen behouden.

We kunnen ons best voorstellen dat je bij het lezen van dit artikel zin hebt gekregen om zo’n nat kutje meteen te gaan nemen. We kunnen niet beloven dat alle kutjes vajazzled zijn of dat ze een piercing hebben, maar we kunnen jou wel een mooie collectie strakke kutjes beloven en dat is al heel wat, toch?