Hoe kies je jouw favoriete parfum?

Een lekkere geur uitkiezen uit al die duizenden parfums is niet altijd zo makkelijk.

Want waar hou je nou eigenlijk echt van? En waar moet je op letten bij het kiezen van een nieuwe parfum? Over dit en meer lees je in dit artikel!

De best beoordeelde vrouwen parfum

Iedereen houdt van een lekker geurtje. Het geurtje die is beoordeeld als de beste dames parfum van 2021 is de geur genaamd: Paco Rabanne Lady Million 30 ml Eau de parfum Dames. Deze parfum werd uitgebracht in juli 2010 en is een heel populair geurtje onder de dames.

Ook de mannen houden van dit geurtje op het lichaam van de vrouw, vaak noemen ze het zelfs de beste vrouwengeuren aller tijden! Dit is natuurlijk een beoordeling van andere mensen, maar we zijn eigenlijk opzoek naar het geurtje die jij lekker vindt. Daarom hebben wij wat tips naar het zoeken van jouw ultieme geur!

Welke geur past bij mij?

Het dragen van parfum is een methodiek om je persoonlijke stijl en smaak te uiten. Er bestaan enorm veel parfums om uit te kiezen en in een parfumerie kan je snel overvalt raken door al die diverse geuren. Hoe kom je erachter welke geur bij jou past? Hier hebben we wat handige tips voor je!

Wat veel mensen doen en ook echt een aanrader is, is het invullen van een parfum quiz. Deze quiz helpt je met het vinden van jouw favoriete geur en geeft je ook op basis van jouw antwoorden, wat aanbevelingen met merkparfums.

Ga niet af op de mening van anderen, maar kijk naar wat jij lekker vindt en welke geur jij graag wilt dragen. Vaak kiezen vrouwen een parfum uit omdat hun vriendinnen die ook dragen. Dat de geur bij je vriendin past wil niet zeggen dat hij ook bij jou past. Misschien ben jij wel wat zachter van karakter, dan past een zoete geur wat beter bij je!

De laatste tip is het zoeken naar testers! Bestel je parfum dus niet zomaar online als je eigenlijk geen idee hebt hoe de geur ruikt. Het beste kun je opzoek gaan naar een parfumerie dichtbij huis en daar wat testers meenemen of ter plekke uitproberen. Zo weet je zeker wat je koopt en weet je ook of je de geur bij jezelf vindt passen. Koop dus geen parfum op basis van de oh zo mooie verpakking!