Grote laptoptassen voor een 15,6 of 17 inch laptop

Nog geen tien jaar geleden was het de bedoeling dat alles kleiner moest zijn. Je mobiele telefoon moest kleiner, laptops en notebooks moesten kleiner en zelfs tablets en e-readers moesten kleiner. Dus moesten de laptoptassen ook kleiner. Tot een jaar of twee geleden alles weer groter werd. Werk je met grote spreadsheets of doe je veel aan fotobewerking, dan is het juist fijn om een grote laptop te hebben met een 15,6 of 17 inch beeldscherm. Zo heb je veel meer overzicht en kun je tot in de kleinste details gemakkelijk werken. Maar voor een grote laptop heb je ook een grote laptoptas nodig, uiteraard voorzien van een makkelijke draagband.

 

Laptoptassen van leer

Om je laptop optimaal mee te kunnen nemen, kies je voor een speciale laptoptas van leer. Leer is een heel fijn, ademend materiaal. Ook wanneer de laptop nog warm is van het gebruik, kun je zonder probleem je computer in de tas stoppen. Door de ademende functie van het leer, verlaat de hitte vanzelf de tas. Een goede laptoptas voor 15,6 of 17 inch laptops heeft een apart gevoerd vak, speciaal gereserveerd voor je computer. Dit vak beschermt je laptop optimaal tegen stoten. Zo komt je laptop altijd heel aan. Het beste is het om een laptoptas exact voor jouw formaat laptop te nemen. Het laptopvak heeft dan precies de juiste grootte, zodat het niet kan gaan schuiven.

 

Alles wat je nodig hebt

De grote laptoptassen voor een 15,6 of 17 inch laptop zijn overigens ook ideaal om alles in mee te nemen wat je nodig hebt. Het grote formaat biedt bijvoorbeeld ruimte voor een multomap, het snoer van je computer, pennen en andere kantoorbenodigdheden. Er blijft zelfs ruimte over voor bijvoorbeeld je tablet, een goed boek, je mobiel en huissleutels. Dat is wel weer zo fijn van een grotere lederen laptoptas.