Een traplift van Handicare Trapliften

Handicare produceert liften sinds 1886 en is daarmee de eerste Nederlandse liftfabrikant. De producten worden ontwikkeld vanuit de wensen van de klant en er wordt dan ook veelvuldig met toekomstige en ervaren Handicare gebruikers gepraat. Dit resulteert in innovatieve oplossingen die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de klant. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerhugowaard, Noord-Holland. Daarnaast worden de trapliften volledig geproduceerd in een eigen fabriek, die eveneens gevestigd is in Heerhugowaard.
Handicare begrijpt uw wens om veilig en comfortabel in uw eigen huis te blijven wonen. Met 7 verschillende Handicare trapliften is er altijd een traplift die bij uw situatie past. Alle liften worden op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen en behoeften. Dit geeft u keuzevrijheid in vorm en kleur, zo past de traplift niet alleen bij u maar ook bij uw interieur.

Extra opties
Daarnaast is er een ruime keuze aan automatische opties. Zoals bijvoorbeeld de Active Seat optie: de sta-op-stoel voor uw traplift die ondersteuning geeft tijdens het zitten en opstaan. Of een automatische draaifunctie van de stoel, voor gemakkelijk op- en afstappen. Bekijk alle opties op

www.handicare-trapliften.nl/trapliften/opties

Levering binnen 1 week
Wanneer u een keuze gemaakt heeft is het erg fijn als de traplift snel in uw huis geïnstalleerd wordt. Het leveren en monteren van de traplift kan bij Handicare al binnen een week.

Keurmerk
Handicare heeft als enige trapliftfabrikant in Nederland het keurmerk Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Hiermee bent u verzekerd van deskundig advies met objectieve informatie, een veilig hulpmiddel met duidelijke uitleg en uitstekende nazorg en service. Lees hier meer over dit keurmerk.

Meer informatie
Voor iedere trap, interieur en budget biedt Handicare een oplossing. Wilt u meer weten over de oplossingen van Handicare? Bezoek de website www.handicare-trapliften.nl of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan via 072-751 11 75.