Dozen bedrukken met bedrijfsnaam of logo

Dozen bedrukken met jouw een leuke tekst, logo en eventueel je slogan is dé manier om meer leads te genereren voor toekomstige bestellingen. De investeringskosten zijn relatief laag in vergelijking met andere promotiemiddelen en dienen daarbij ook nog eens praktisch doel. Bij een goede leverancier bepaal je zelf hoe jouw dozen eruit komen te zien. Heb jij al een ontwerp?
Maak het jezelf makkelijk met een totaalconcept voor dozen bedrukken

Een ontwerp maken, een leverancier zoeken, leveringsvoorwaarden doornemen, het zijn allemaal voorbeelden van stappen die je doorloopt wanneer je dozen wilt laten bedrukken. En dat zijn stappen je tijd en geld kosten. En dat terwijl je vooral verder wilt met je dagelijkse werkzaamheden. Daarom bieden verschillende bedrijven een totaalconcept aan waarbij je bij hetzelfde bedrijf van ontwerp tot oplevering volledig ondersteund wordt. Je maakt een afspraak voor het maken van een ontwerp waarvoor je ter goedkeuring een proefversie toegestuurd krijgt. Ben je het er mee eens, dan worden jouw dozen met ontwerp zo snel mogelijk geleverd.

Bepaal de oplage die je nodig hebt

In veel gevallen geldt dat hoe meer je bestelt, des te goedkoper de prijs per stuk wordt. Maak je daarentegen gebruik van een totaalconcept dan word je vaak de mogelijkheid geboden om ook kleinere oplagen te bestellen. Bepaal daarom eerst zelf hoeveel dozen je van een bepaald formaat nodig hebt en maak hier duidelijke afspraken over met de leverancier.

Hoe maak je een ontwerp?

Voor het bedrukken van dozen heb je allereerst een ontwerp nodig of in ieder geval een idee van hoe je de doos vorm wilt geven. Houd er rekening mee dat het uiteindelijke resultaat iets anders weergegeven kan worden op het eindproduct. Vraag daarom altijd eerst een proefversie aan voordat je dozen in grote hoeveelheden afneemt.