De leukste 3 unieke elektrische voertuigen van aankomend jaar

E bike

Yes, het is weer zover! Zoals elk jaar gaan wij weer langs de 3 leukste en uniekste elektrische voertuigen van het aankomende jaar. Elk jaar weer gaan wij de populairste e-mobility voertuigen bij langs. Hou jij dus van elektrische voertuigen? Dan is dit artikel voor jou! De wereld van elektriciteit zit nooit stil. Vooral met het oog op het milieu en duurzaamheid kunnen we nu al en in de aankomende jaren niet meer om de kracht van elektriciteit en duurzame energie heen. Bekijk in dit artikel drie unieke voertuigen met elektrische motor die hoe dan ook de markt van 2023 gaan veroveren!

2023 wordt een veelbelovend jaar

De verwachting is dat er meer dan ooit rekening gehouden wordt met duurzame energie. De bedoeling is dat er steeds minder benzine auto’s en andere voertuigen gaan rijden en het elektrisch rijden wordt dan ook volop gesteund en zelfs gesubsidieerd door de overheid! Niet alleen auto’s, maar ook fietsen en steps gaan de wereld van vervoer veroveren in 2023, dat is wat zeker is! We gaan in de volgende alinea’s de drie populairste, naar verwachting, bij langs!

Elektrische steps worden trending, maar wel in het voorjaar en zomer

E-steps, je leest het goed! Steps waarmee je kunt rond cruisen die met een elektrische motor werken. In elke grote stad zie je ze eigenlijk wel, vooral in het buitenland. Alhoewel de regelgeving soms nog onduidelijk is, verwachten wij dat elektrische steps ook legaal worden in Nederland. Koop dus snel je elektrische step en wees klaar voor 2023!

Wat dacht je van een dikke elektrische fatbike?

Elektrische fietsen daarentegen zijn wel al legaal, en bouwen aardig aan de weg! Zo krijg je nu zelfs fashion binnen de elektrische fietsen wereld. Wat dacht je namelijk van elektrische fatbikes? De trend van 2023 als je het ons vraagt. Wij hebben ze al zien fietsen, en veel ook. En jij? Elektrische fatbike kopen? Check de website van E-lectrified.nl!

OneWheels stijgen in populariteit

OneWheels zijn ook erg leuk en er wordt verwacht dat deze coole eenwielers flink aan de weg gaan timmeren!