De laatste trends op het gebied van muurbekleding

Het jaar is voorbijgevlogen. 2019 is bijna afgelopen en dat betekent dat 2020 al bijna voor de deur staat. Het einde van het jaar betekent ook dat de grote merken en experts bekend gaan maken/voorspellen wat de grote trends gaan worden in het jaar 2020. In dit artikel gaan we het hebben over de mogelijke trends van 2020 wat betreft muurbekleding.

De kleuren van 2020!

Flexa een van de grote merken omtrent verf heeft bekend gemaakt wat hun kleur voor het jaar 2020 gaat worden. Tranquil Dawn wordt de kleur voor het jaar 2020. Tranquil Dawn is een zachte lichte tint van groen, grijs en blauw. De kleur brengt voornamelijk kalmte en balans. Doordat het een lichte kleur is met een combinatie van veel gebruikte kleuren is deze kleur goed te combineren met andere kleuren. Ideaal dus voor een muur in de woonkamer bijvoorbeeld.

Histor brengt een totaal andere kleur als de kleur van 2020. Terwijl Flexa haar kleur meer naar groen nijgt heeft Histor ervoor gekozen om het een echte blauwe kleur te maken. Chinese Porcelain moet de kleur worden voor het jaar 2020. De kleur is een mix van kobalt en inktblauw. De kleur is een diepe krachtige blauwe tint. Chinese Porcelain moet balans en stilte met zich meebrengen.

Muurstickers

Muurstickers worden veel gebruikt voor de kleine kinderkamer, woonkamer en ook in de keuken. Teksten van kindernamen, spreekwoorden maar ook foto’s zie je tegenwoordig in veel woonkamers en babykamers terug. De muurstickers worden gebruikt om de muur op te breken. Veel mensen vinden hun muur anders te saai. Met name in de kinder/babykamers worden er de laatste jaren steeds meer muurstickers gebruikt. Hun favoriete teken figuur of hun naam wordt dan op de muur geplakt.

 

Geef een reactie