De badkamer van 2018

Vaak wordt er te weinig aandacht besteed tijdens het inrichten van het huis aan de badkamer, ondanks dat de badkamer de plek in huis is waar je dagelijks ontspant en tot rust komt. Dit zijn de nieuwste trends in de wereld van badkamers.

Jouw persoonlijke Spa

De badkamer van 2018 kan functioneren als je persoonlijke spa in huis. Met regendouche, houten tegel vloer en een prachtige design radiator, om je handdoeken op te drogen, waan je je elke ochtend in een blokhut in Scandinavië. Het doel is om je badkamer, op een badkamer te laten lijken van een duur hotel. Dit doe je met kwalitatieve en luxe badkamermeubels die echte echte eye catchers zijn. 

Een duurzame badkamer
In 2018 leven we allemaal bewuster, we streven ernaar om zo groen mogelijk te leven. Vaak wordt juist in de badkamer veel water verspilt, dat is natuurlijk hartstikke zonde. Een makkelijk toepasbare tip is om waterbesparende kranen en douchekop te laten installeren, deze slimme kranen kunnen je waterverbruik voor de helft verminderen. Hang natuurlijk ook led verlichting op in plaats van een gloeilamp. 

De botanische badkamer
Groen, groen en nog meer groen. De badkamer is de perfecte plek voor tropische planten, door de luchtvochtigheid en temperatuur. Planten zorgen voor een rustgevend en ontspannend effect op mensen. Koop natuurlijk ook een aantal groene accessoires voor je badkamer. Zoals handdoeken, of meubels met groene accenten.

De tech badkamer
We zijn in het tijdperk van technologie, je badkamer mag niet uitblijven. Een voorbeeld is een elektrische kraan die aanspringt door middel van een sensor. Dit is ook nog eens duurzaam. Door het Japanse douchetoilet is WC papier overbodig, het is ook hygiënischer dan een conventionele toilet. Een andere leuke nieuwe gadget is een verwarmde spiegel, hierdoor beslaat de spiegel niet als je onder de douche staat.