Dankzij managed services is jouw website in altijd optima forma

Heb jij eigen bedrijf? Dan is dat bedrijf waarschijnlijk al online zichtbaar.

Het is tegenwoordig namelijk bijna onmogelijk om te overleven zonder een website.

Maar dan is de volgende vraag:

Is jouw website ook geoptimaliseerd? En loopt alles soepel? Hebben je klanten een fijne gebruikerservaring? En is je website duidelijk en overzichtelijk?

Zo niet, dan raad ik je aan om hier snel naar te kijken. Want een website die niet soepel loopt is, tegenwoordig, bijna hetzelfde als geen website.

De kritische websurfer

Dit komt omdat de gemiddelde websurfer is doorontwikkeld tot een doorgewinterde internetgebruik. En doorgewinterde internetgebruikers klikken weg mij een slechte gebruiksvriendelijke ervaring.

Een grootschalig onderzoek van Microsoft gaf aan dat: een gemiddelde bezoeker besluit binnen de eerste 5 seconde van het betreden van je website, of hij blijft of niet. Als deze eerste 5 seconde niet duidelijk maakt: wat de website doet, waarom de website goed is en welke vervolg stappen een bezoeker moet nemen haakt ruim 72% van de bezoekers af.

In andere woorden:

Als je website niet gebruiksvriendelijk en duidelijk communiceert verlies je 72% van je potentiƫle web klanten. En dat in de eerste 5 seconde.

Online systemen liepen nog nooit zo soepel

Het optimaliseren van je website is daarom belangrijker dan ooit. En gelukkig bestaan er bedrijven die je hierbij kunnen helpen; je hoeft dus niet opnieuw het wiel uit te vinden.

De beste optie voor het optimaliseren van alle online systemen zijn managed services. Vaak wordt dit gedaan door hostingproviders die je alle systemen en lasten voor jou uit handen nemen. Je hoeft dus niet meer te twijfelen of jouw website en alle geĆÆntegreerde systemen soepel lopen en goed samenwerken.

Uit hetzelfde onderzoek van Microsoft kwam naar voren dat de het grootste gedeelte, van de 72% die afhaakt, afhaakt vanwege een slome website.

De snelheid van je website is dus een van de meest cruciale aspecten voor gebruiksvriendelijkheid. Ook hierbij kunnen de hostingprovider je helpen.

Dus maak die kritische websurfers tevreden, dan zal het resultaat jou tevreden maken!