Breng ons niet in verleid- of wacht, juist wel!

Sterker nog, wees die verleiding, die vleesgeworden begeerte! Jouw sexy lichaam weet jouw partner al te bekoren, maar daar kan best nog een schepje bovenop.

Hoe dan? Hoeveel naakter kun je zijn? Nou, niet. Of je moet je vel willen afstropen maar dat kunnen we je ten sterkste afraden. Niet uit ervaring, gelukkig. Maar een beetje logisch nadenken leert dat dat iets is waar je voor altijd spijt van gaat krijgen. Hoe lang dat ook maar precies duurt.

Even zonder dollen. Lingerie is dé manier om extra kolen te stoken in het vuur dat jullie passie is. Je legt er de nadruk mee op jouw natuurlijke vormen en dat zal jouw lief niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan. Ook al zul je misschien niet direct complimenten krijgen. Dat gaat ook nogal moeilijk wanneer zijn of haar onderkaak helemaal op de vloer ligt van verbazing… en lust!

Presentatie is dus hét sleutelwoord voor jouw ultieme hete nacht. Laten we eens een paar spannende opties met je doornemen voor een kinky outfit die jou het beste past.

Lak & Leder

Hierbij denk je waarschijnlijk al gauw aan (BD)SM, maar ook binnen een gelijkwaardige relatie kan dit nogal wat opwinding veroorzaken. Misschien juist wel dankzij die eerste indruk en associatie. Naast diverse jurken, rokjes, korsetten en complete outfits kun je ook losse handschoenen en halsbanden van deze materialen bestellen als toevoeging op je spraakmakende kledingstijl. Maar pas op: kleed je je eenmaal zo, dan is slapen er niet meer bij. Je partner zal van geen ophouden weten. Jij trouwens ook niet…

Bodystocking

Wanneer je lingerie draagt, laat je meestal al een heleboel van jezelf zien. Draag je een catsuit, dan omhul je je hele lichaam, maar komen wel je rondingen heel mooi tot hun recht. Een bodystocking is het beste van beide.

Deze zit namelijk ook om je hele lijf, maar is op strategische plekken nogal doorzichtig. Of zelfs helemaal open, zodat je het kledingstuk helemaal niet hoeft uit te trekken wanneer het moment daar is! Als je begrijpt wat we bedoelen…

Lingerie

Wanneer het op erotiek aankomt is een flinke portie fantasie heel erg belangrijk. Dat komt het uitzoeken van je sexy lingerie heel erg ten goede. Zolang jij goed – nee, perfect! – in je vel zit, kan jouw nacht niet meer stuk. En die van je lief ook niet. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk het brede online aanbod van jouw favoriete lingerie shop en begin maar vast met fantaseren!