5 tips om van je telefoon verslaving af te komen!

Oke, laten we het maar onder ogen komen.. We zijn allemaal verslaafd aan onze smartphone. De een meer dan de andere, maar we kunnen allemaal niet meer zonder. Misschien vind je het erg en misschien maakt het je ook wel helemaal niets uit. Als dit laatste voor jou het geval is lees dan vooral niet verder. Want voor de mensen die het wel erg vinden hebben we vandaag 10 tips opgesteld om van je telefoon verslaving af te komen! Hier komen ze:

  1. Doe je smartphone uit.
    Wat is er nu makkelijker om van je verslaving af te komen dan gewoon je telefoon uit te zetten?
  2. Verwijder de apps die je het meest gebruikt

Er zijn hoogstwaarschijnlijk een aantal apps waardoor jij zo verschrikkelijk veel op je telefoon zit. Verwijder deze apps!

  1. Doe weer ouderwets

Je kunt tegenwoordig alles op je telefoon. Een agenda bijhouden, muziek luisteren, de weg vinden en nog veel meer. Als je alles weer eens op de ouderwetse manier doet heb je jouw telefoon            een stuk minder vaak bij je.

  1. Overleg met je vrienden en familie

Tegenwoordig moet je continu bereikbaar zijn. Geef daarom aan je vrienden familie aan dat je minder vaak op je telefoon wilt zitten

  1. Berg je telefoon op

Ben je op school of op je werk? Leg je telefoon dan in je kluisje of bureaula. Je kunt er dan gewoon simpelweg niet bij! Appeltje eitje toch!

Heb je nog meer tips om van je telefoon verslaving af te komen voor ons. Laat het ons vooral weten!