4 audio gadgets die iedereen moet hebben

Als je van muziek houdt, dan ga je vast en zeker niet je huis uit zonder een koptelefoon of oordopjes. Als je dan ook nog eens een gadget freak bent, dan hebben wij speciaal voor jou een lijst samengesteld met 5 audio gadgets die jij per se nodig hebt! In deze lijst gaan we net wat verder dan je normale midi controller!

1. Bluetooth speaker

Zonder een bluetooth speaker ben je nergens. Je kan hem thuis neerzetten, in de woonkamer of op een mooie zonnige dag in de tuin. Of je neemt hem mee naar het lokale park of het strand. Je kan overal naar je favoriete muziek luisteren, zonder beperkingen en met een hoge kwaliteit en goede een bass.

2. Draadloze oordopjes

Ze worden steeds bekender; de draadloze oordopjes. Apple maakt ze nu een aantal jaren en ze vliegen nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Ook al zijn ze vrij duur in de aanschaf, draadloze oordopjes geven je vrijheid en comfort. Het voorbeeld van Apple is ook wel weer overdreven, want er zijn genoeg andere aanbieders die voor een schappelijke prijs ook kwalitatief goede draadloze oordopjes verkopen.3. Noise cancelling headphones

Hou jij meer van rust en geen geluiden om je heen? Dan moet zeker overwegen om een Noise cancelling headphone te kopen. De techniek zorgt ervoor dat je omgevingsgeluiden worden gedempt en je optimaal kan genieten van je muziek. Tevens is dit ook ideaal in het vliegtuig, voor als je snel last krijgt van je oren.

4. Een home cinema set

Kijk je graag films, maar mis je de diepgang van het geluid, die je wel krijgt in de bioscoop? Kijk dan eens naar een home cinema set. Deze sets zorgen ervoor dat jouw geluid tot leven komt in je woon- of filmkamer. Geniet optimaal van de spannende scenes en je hebt elke keer weer een echte bioscoop ervaring op je eigen bank thuis.

Bonus: Booking Agency Software

Booking agency software speciaal ontwikkeld voor professionals in de muziekindustrie zorgt ervoor dat je sneller kunt werken als professional en een gestructureerd proces hebt als je boekingen verwerkt.