Laminaat Gratis Gelegd

Kiezen voor laminaat gratis gelegd en/of voor pvc vloeren?

Vloeren laminaat steeds gewilder, maar ook pvc vloeren zijn populair
Laminaatvloeren duiken steeds vaker op in Nederlandse woonruimten. Met name een laminaat gratis gelegd is vandaag de dag erg populair. Maar ook pvc vloeren doen het goed. Wat zijn precies de voordelen van een vloer met laminaat gratis gelegd? En wat zijn de verschillen tussen laminaat en een pvc vloer? Welke voordelen hebben pvc vloeren precies ten opzicht van laminaat gratis gelegd?

De pluspunten van laminaat gratis gelegd
Het is niet verwonderlijk dat laminaat gratis gelegd tegenwoordig veel verkocht wordt. Laminaat gratis gelegd heeft dan ook enkele interessante pluspunten, die de populariteit van dit vloermateriaal verhogen. De meest genoemde argumenten voor laminaat zijn:

  • Vloeren van laminaat zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen. De meeste laminaatvloeren zijn lager geprijsd dan pvc vloeren.
  • Een vloer van laminaat gratis gelegd is erg onderhoudsvriendelijk. Wanneer de laminaatvloer met enige regelmaat gestofzuigd en gedweild wordt, blijft deze in prima staat.
  • Wie de keuze maakt om laminaat gratis gelegd te laten plaatsen, kan kiezen uit een eindeloze hoeveelheid uitvoeringen laminaat. Modern, klassiek, strak of juist heel erg natuurlijk: met laminaat kunt u alle kanten op.
  • Laminaatvloeren gaan erg lang mee. Ze zijn nagenoeg onslijtbaar door de beschermende toplaag. Zonde speciaal onderhoud gaan laminaatvloeren gemiddeld minstens 25 jaar mee.
  • Typerend voor laminaat gratis gelegd is dat deze vloeren vochtbestendig zijn en kleurvast.
  • Er zijn tegenwoordig veel bedrijven waarbij een laminaat vloer gratis gelegd wordt. U hoeft de vloer dus niet zelf te leggen, wat een hoop tijd scheelt.

Pvc vloeren: de vele voordelen
Via parketleggers kunt u ook een gratis pvc-vloer laten leggen. Deze vloeren hebben ook tal van voordelen, die dit vloertype tot een veel verkochte variant maken. Wie kiest voor een vloer van pvc profiteert onder meer van de volgende pre’s:

  • Een pvc vloer is geluidsdempender dan een laminaatvloer of een parketvloer. In gehorige ruimtes is een pvc vloer dan ook een slimme optie.
  • Een pvc vloer is uitstekend bestand tegen vocht.
  • Als u graag vloerverwarming wilt aanbrengen, is een pvc vloer een van de best mogelijke keuzes. Pvc en een ondervloerse verwarming is een prima combinatie, die zorgt voor een comfortabele atmosfeer in de huiskamer.
  • Net als een laminaatvloer gaan pvc vloeren lang mee. Ze zijn duurzaam en en levensduur van meer dan 25 jaar is gegarandeerd. Een pvc vloer is duurzamer dan een laminaatvloer.

Kies voor pvc of laminaat gratis gelegd
Welke keuze u ook maakt, kies voor een ervaren parketlegger bij wie uw pvc of laminaat gratis gelegd wordt. Er zijn tegenwoordig ervaren vloerenspecialisten die een totaalservice bieden en een all-in prijs, waarbij uw laminaat gratis gelegd wordt en zowel de ondervloer, schoonloopmat als de plinten gratis bijgeleverd en gelegd worden. Alvast veel plezier van jouw laminaatvloer op pvc vloer!

Geef een reactie