10 redenen waarom hij perfect bij jou past

Wil jij weten of hij een blijvertje is of dat je hem toch maar moet dumpen? Met deze infographic laten we je zien welke gasten sowieso blijvertjes zijn! Heeft jouw prins op het witte paard meer dan 7 van de volgende kenmerken? Dan zit je sowieso goed! Minder dan 7? Dan wordt het oppassen! Minder dan 5? Dan mag je je wel eens achter de oren gaan krabben.
infographic 10 redenen waarom hij bij je past

 1. Hij pakt je hand in open ruimtes
  Dit geeft jou zo’n goed gevoel. Het maakt je zeker van jezelf, omdat je ziet dat je vriend trots op je is. Heerlijk!
 2. Hij blijft rustig (zoveel mogelijk) als jij hem helemaal flipt
  Je kent het wel.. Je hebt weer eens je periode of je bent gewoon chagrijnig. Er kan op dat moment niemand beter met jou omgaan dan je eigen vriend. Herken je dit? Dat kun je er vrijwel zeker van zijn dat jij en je vriend nog wel een paar jaartjes samen zijn!
 3. Hij kookt voor je als je thuis komt
  Hij is goed geëmancipeerd. Het is niet zo dat hij alleen maar in de keuken staat, maar als jij een drukke dag hebt gehad dan houdt hij daar rekening mee en staat het eten voor je klaar als je thuis komt. Wat een geweldig vent!
 4. Hij doet gekke dingen met je, maar kan ook serieus zijn
  Staan jullie samen wel eens op het bed te springen of houden jullie een kussen gevecht en hebben jullie het volgende uur een goede politieke discussie? Dan is dit de basis voor een goede relatie. Jullie zitten wel goed!
 5. Hij kan goed opschieten met je ouders
  Misschien is hij niet de prins op het witte paard, maar hij kan goed door een deur met je ouders. Pfiew kun jij weer opgelucht adem halen…
 6. Hij heeft het over toekomstplannen met jou
  Hij denk na over een toekomst met jou. Dit kan gaan over samenwonen, trouwen, kinderen of iets heel anders. Hij laat in ieder geval aan je zien dat hij serieus is met jou.
 7. Hij steunt je bij je opleiding en/of werk
  Heb je weer eens een rotdag gehad op het werk of op school? Hij is er voor je! Zo ben je binnen een half uur (of misschien iets langer) weer helemaal vrolijk! Zo kun jij het wel een aantal jaartjes uithouden met hem!
 8. Jullie durven scheten te laten bij elkaar
  Als je dit durft zegt dit heel veel over je relatie..
 9. Jullie kunnen een prima avond hebben zonder iets te doen
  Heerlijk bankhangen en tegen elkaar aanliggen. Dit kunnen jullie wel een hele dag volhouden.
 10. Hij weet al wat je wilt gaan zeggen voordat je iets zegt
  Hij begrijpt je als je wat zegt en hij heeft maar een half woord nodig. Dit is een blijvertje hoor!

Geef een reactie